Kennel Käpälämäki banner  

 

ETUSIVU

MEISTÄ

KOIRAMME

PENTUEET

SOPIIKO MÄYRÄKOIRA SINULLE?

LINKIT

VIERASKIRJA

OTA YHTEYTTÄZOLAN PENNUT 2014
"Pikut"
Zolalle syntynyt pentue 23.10.2014
2 urosta, 3 narttua
emä: FI & EE MVA Käpälämäki Zola
isä: FI MVA EE MVA BY MVA BALT MVA LTJV-13 EEJV-13 Örnbergets Lionheart
Yhdistelmän sukutaulu KoiraNetissä>>>

Pennuilla on hyvät edellytykset monipuolisiksi harrastuskoiriksi sekä näyttöön että käyttöön.
5-vuotiaalla emällä mm. 2xVERI1, MEJÄ VOI2, AGI-SERT, 3xSERT ja 3xCACIB ja 2,5-vuotiaalla isällä Ruotsista MEJÄstä avoimen luokan ykköstulos ja 7xSERT sekä 3xCACIB Suomesta.
Luovutus 19.12.2014 alkaen, 8-viikkoisina.
KAIKKI PENNUT OVAT SAANEET UUDET OMAT KODIT!
.

Örnbergets Lionheart ryhmävoittajana Minskissä 2013 (vas.) sekä nuorempana, 8 kk:n ikäisenä (oik.)
Örnbergets Lionheart, Minsk 2013, Best of Group I Örnbergets Lionheart 8kk
Kuva 1: Jari Hämäläinen    Kuva 2: Katariina Pyyppönen

Zola FI MVA -palkinnot Zola 2013
Zolan omat sivut>>

Pentueen vauva-albumi Facebookissa>>

Pennut 2 viikkoa >>
Pennut 3 viikkoa >>
Pennut 5 viikkoa >>
Pennut 6 viikkoa >>PENTU SAA MEILTÄ MUKAANSA:

Ensimmäisen pannan tai pentuvaljaat, tarvittaessa pentuvillapaidan, paljon ohjeita hoitoon ja ruokintaan, ruokapaketin pariksi viikoksi, kasvattajakerhojen tuotteita (reppu, vesikuppi, puruluita, alennuskuponkeja ym. kysy tarkemmin kun käyt katsomassa). Saat myös pentueesi vauvakuvat latauslinkkinä tai dvd:llä.

Meille voit soittaa pienistäkin kysymyksistä ja neuvomme kasvatteja myös sähköpostitse. Hätätapauksissa voit soittaa meille mihin aikaan vain, meiltä löytyy tietoa ja kokemusta ja neuvot oikeaan hoitoon/hoitopaikkaan. Jos emme jotain tiedä, otamme selvää asiantuntijoilta.

Saat myös käytännön apua koulutukseen, handlerin näyttelyyn, ja lisäksi otamme kasvattimme tarvittaessa kotihoitoon myös isona. Pidämme aktiivisesti yhteyttä kasvatteihimme, järjestämme myös pentue- tai kasvattitapaamisia ja meille saa poiketa kesällä maalle Lopelle, missä vietämme vuodessa monta kuukautta.

Pääkaupunkiseudulle menevät pennut voivat käydä meillä pentukoulussa, leikkimässä sisarusten ja sukulaiskoirien kanssa rokotuksia odotellessa. Tarvittaessa räätälöimme kysynnän mukaan erilliseen pentukoulun, tai isommankin koiran koulutusvinkit käytännössä, myös lähialueen koirapuistoissa.

Kesäkaudella olet koirasi kanssa tervetullut meille mökille Lopelle, jossa on iso aidattu piha-alue ja paljon metsää jälkiharjoitteluun ja lampia vesiriistatyöskentelyyn.

Pennut ovat luovutettaessa
eläinlääkärin tarkastamia, tunnistusmerkittyjä (mikrosiru), rekisteröityjä ja madotettuja. Pentujen vanhemmat ovat monen sukupolven ajalta terveystarkastettuja, hyvärakenteisia, näyttelyissä ja taipumuskokeissa testattuja koiria.

Pennuilla on omat Tapiolan sairauskuluvakuutukset, jotka päättyvät kaksi viikkoa pentujen luovutuksesta tai sopimuksen mukaan, tai ne voi siirtää suoraan uudelle perheelle ilman uutta karenssia. Jos otat mieluummin vakuutuksen omasta vakuutusyhtiöstäsi, tarkista karenssiaika. Suosittelemme ainakin ekaksi vuodeksi sairauskuluvakuutuksen ottamista.u. Pippupeikko
u. Pikkutassu
n. Pikku-Sasu
n. Pikku-Saga
n. Pikku-Sera (jäi kotiin)

 

:: © Kennel Käpälämäki :: Kuvien suoralinkittäminen ja luvaton kopiointi kielletty ::